Количка

0 артикула
Начало Инверторни климатици Климатици DAIKIN Инверторен климатик DAIKIN FTXJ25MS SILVER EMURA II

Инверторен климатик DAIKIN FTXJ25MS SILVER EMURA II

Цена: 4,039.00лв.
 • Код:
  FTXJ25MS
 • Тегло:
  46.000 кг

Инверторен климатик от серията Emura на Daikin се отличава с елегантен и аеродинамичен дизайн в невероятна комбинация на цветовете сребристо и антрацитно черно. 

Освен съвършен дизайн Daikin Emura притежава и завидна енергийна ефективност - клас А+++/А++ за охлаждане и отопление! 

Bluevolution Technology - Серията Emura на Daikin ползва новият фреон R32, който е с намалено въздействие върху околната среда, а в същото време е с по-висока производителност и допринася за по-нисък разход на електроенергия!

Интелигентно око за няколко зони - Климатиците оборудвани с интелигентното око за няколко зони имат възможността да насочват автоматично въздушния поток встрани от откритите лица, чрез което се избягва дискомфорта от директното насочване на въздуха към човек.

Инверторен климатик Daikin FTXJ25MS Silver Emura II е подходящ за холни помещения, детски стаи, спални, кухни и помещения до 20 кв.м. / 50 куб.м.

Избери монтаж:
 • Технически характеристики:
 • Тип климатик:
  Инверторен
 • За помещения /кв.м./:
  до 20 кв.м.
 • Мощност BTU:
  9 000 BTU
 • Енергиен клас охлаждане :
  А+++
 • Енергиен клас отопление:
  A++
 • Препоръчителен обем - охлаждане (куб. м.):
  50
 • Препоръчителен обем - отопление (куб. м.):
  45
 • Отдавана мощност (охлаждане) [kw]:
  1.30 / 2.40 / 3.00
 • Отдавана мощност (отопление) [kw]:
  1.30 / 3.40 / 4.50
 • Консумирана мощност (охлаждане) [kw]:
  0.51
 • Консумирана мощност (отопление) [kw]:
  0.70
 • SEER(Сезонна ефективност - охлаждане):
  8.73 - клас А+++
 • SСОР(Сезонна ефективност - отопление):
  4.60 - клас А++
 • Шум вътрешно тяло [dB] :
  19
 • Шум външно тяло [dB] :
  46
 • Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm):
  998 x 303 x 212
 • Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm):
  765 x 550 x 285
 • Тегло вътрешно тяло [кг]:
  12
 • Тегло външно тяло [кг]:
  34
 • Работен диапазон - охлаждане [*C]:
  -10 до + 46 °C
 • Работен диапазон - отопление [*C]:
  -15 до +18 °C
 • Хладилен агент:
  R-32
 • Произход:
  Чехия
 • Гаранция:
  36 месеца

Има в наличност 10 броя

Брой: + -
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Инверторен климатик DAIKIN FTXJ25MS/RXJ25M SILVER EMURA II 9 000 BTU

 

Инверторен климатик от серията Emura на Daikin се отличава с елегантен и аеродинамичен дизайн в невероятна комбинация на цветовете сребристо и антрацитно черно. Освен съвършен дизайн Emura притежава и завидна енергийна ефективност - клас А+++/ А++ за охлаждане и отопление! 

Bluevolution Technology - Серията Emura на Daikin ползва новият фреон R32, който е с намалено въздействие върху околната среда, а в същото време е с по-висока производителност и допринася за по-нисък разход на електроенергия!

Климатиците от серия Emura на Daikin притежават опция за Wi-Fi управление, което ви дава възможност за включване/изключване и други настройки, по всяко време и от всяка точка на света, посредством интернет.

Интелигентно око за няколко зони - Климатиците оборудвани с интелигентното око за няколко зони имат възможността да насочват автоматично въздушния поток встрани от откритите лица, чрез което се избягва дискомфорта от директното насочване на въздуха към човек. Интелигентното око е страхотна функция за пестене на енергия! То засича когато хората напуснат помещението, но оставят климатика включен. Ако в рамките на 20 минути никой не се върне в стаята, климатика автоматично преминава в енергоспестяващ режим.

Тишина и комфорт - освен с елегантен дизайн и върхова енергийна ефективност, Daikin Emura се отличава и с тихата си работа на вътрешното и външното тяло. Нивата на шум на вътрешното тяло са едва доловимите 19dB.

Здравословна въздушна среда - Daikin Emura е снабден с фотокаталитичен филтър за прочистване на въздуха от титаниев апатит, който улавя микроскопически прахови частици, абсорбира органични замърсители, като бактерии и вируси, също така разгражда и миризми.

 

Режим на висока мощност - Режимът на висока мощност ви позволява да достигнете максималната мощност на тялото с едно натискане на бутон, като не е нужно да се притеснявате за сметката си за електричество, в случай че забравите тялото включено. Тази функция ви позволява да охлаждате или загрявате дадено помещение за възможно най-кратко време, като след 20 минути тялото автоматично преминава към нормална работа, предотвратявайки загубите на енергия.

Икономичен режим - Икономичният режим ви позволява да ограничите максималното потребление на енергия на климатика с едно натискане на бутон, в случай, че имате проблеми с често изключване на прекъсвачите , когато други уреди работят едновременно.

Комфортен въздушен поток - Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира посоката на въздушния поток, за да постигне най-комфортното разпределение на температурата на въздуха в помещението, като същевременно избягва директния въздушен поток към хората.

3-измерен въздушен поток - Телата, оборудвани с 3-измерен въздушен поток, имат възможност да насочват въздушния поток не само нагоре или надолу, но също наляво или надясно - по желание на потребителите или автоматично. Така се постига перфектно разпределение на въздуха към свички краища на помещението.

Интелигентно око за няколко зони - Телата, оборудвани с интелигентното око за няколко зони имат възможността (освен всички предимства на обичайното интелигентно око) да насочват автоматично въздушния поток встрани от откритите лица, чрез което се избягва дискомфорта от директното насочване на въздуха към човек. Интелигентното око е страхотна функция за пестене на енергия, то засича когато хората напуснат помещението, но оставят климатика включен, и ако в рамките на 20 минути никой не се върне в стаята, тялото автоматично преминава в енергоспестяващ режим.

Режим сън - Осигурява безшумна работа на вътрешното тяло, като запазва ефективността и осигурява пълен комфорт по време на сън или почивка. Прецизно контролира температурата в помещението в съответствие с човешкият цикъл на съня , подобрявайки дълбочината на съня.

Безшумна работа (вътрешно / външно тяло) - Някои от нашите вътрешни тела могат да постигнат изключително ниски нива на шум, дори до 19 dBA, равносилно на едва доловим шум от листа, носени от вятъра, което позволява те да бъдат включени и по време на сън. Някои външни тела също могат да работят безшумно, което може да бъде много полезно в гъсто населени жилищни райони или жилищни блокове, където телата няма да нарушават спокойствието на съседите дори през нощта.

Седмичен таймер - Позволява ви да програмирате, кога да се включи или изключи климатика през всеки един ден от седмицата.

Дневен таймер - 24 часовият таймер ви дава свобода на управление. Тази функция ви предоставя възможност да включвате и изключвате климатика точно когато желаете в рамките на 24ч.

Онлайн управление - Телата с възможност за онлайн управление могат да бъдат управлявани от всяко място, по всяко време, само от мобилния ви телефон или от таблета ви. Функционалността изисква допълнително приложение и трябва да има локална мрежа, към която да бъде свързано тялото.

 Обезмирисяващ филтър от титаниев апатит - Премахва праховите частици и улавя миризмите, като например на цигари и домашни любимци. Също така улавя и деактивира вредните органични химически вещества, за да гарантира, че се наслаждавате на чист въздух.

 

Специални продукти