Количка

0 артикула

Намери продукти по

Мощност BTU

Енергиен клас охлаждане

Енергиен клас отопление

Категории

Начало Инверторни климатици Климатици Carrier 14 продукт(и)

Климатици Carrier

Carrier Corporation е световен лидер в областта на климатичните технологии и един от най-големите производители на климатични системи в света. Едно от най-известните и популярни му подразделения е Carrier Air Conditioning, което се занимава с производството на климатични уреди за дома, офиса, индустрията и търговските обекти.

Carrier е основана през 1915 година в САЩ и е известна с иновациите си в областта на климатичните системи. Те са първата компания, която е внедрила инверторната технология в климатичните уреди, което допринася за по-голяма енергийна ефективност и по-комфортен климат в помещенията.

С годините Carrier се е утвърдила като символ на надеждност, качество и иновации в климатичната индустрия. Техните продукти са познати с високата си производителност, дълъг живот и ефективност, което ги прави предпочитан избор както за домашни, така и за комерсиални приложения.

Компанията има глобално присъствие и предлага разнообразие от продукти, включително инверторни климатични системи, търговски и промишлени климатични уреди, системи за отопление и охлаждане, както и решения за управление на климата.

Фирма "Термо и Вент" предлага продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатици Carrier в град Пловдив и региона! За поръчки и заявки за монтаж, офис гр. Пловдив, ул. Пещерско шосе № 53, или на посочените телефони 032 25 29 65 / 0878 160 393

Филтри
«1 2»
Страница 1 от 2
«1 2»

Специални продукти