Количка

0 артикула

Намери продукти по

Мощност BTU

Енергиен клас охлаждане

Енергиен клас отопление

Категории

Начало Инверторни климатици Климатици MITSUBISHI ELECTRIC 35 продукт(и)

Климатици MITSUBISHI ELECTRIC

Mitsubishi Electric – Символ на Иновация и Качество в Климатизацията

Mitsubishi Electric е световно признат лидер в областта на климатичните системи, известен със своя ангажимент към иновациите, качеството и устойчивостта. С повече от десетилетия опит, компанията непрекъснато развива технологии, които да подобряват живота на хората чрез предоставяне на оптимален комфорт и ефективност.

Технологично Превъзходство Климатиците Mitsubishi Electric са известни с въведението на революционни технологии като инверторни системи, които значително намаляват потреблението на енергия, докато поддържат постоянна и приятна температура в помещенията. Системите са създадени да бъдат устойчиви, издържливи и надеждни, с минимална нужда от поддръжка.

Екологична Отговорност Mitsubishi Electric се ангажира със защитата на околната среда чрез разработването на продукти, които спомагат за намаляване на въглеродните емисии. Компанията прилага екологични практики във всички аспекти на своята дейност, от производство до рециклиране.

Широка Гама от Продукти Портфолиото на Mitsubishi Electric включва климатични системи за всеки тип приложение – от домашни нужди до големи индустриални проекти. Тяхната продуктова линия предлага разнообразие от опции, които отговарят на нуждите на различните клиенти, включително стенни, подови и касетъчни модели.

Mitsubishi Electric продължава да бъде в авангарда на технологичните иновации, предоставяйки климатични системи, които са не само високопроизводителни, но и лесни за употреба, благодарение на модерните управления и интелигентни функции.

Изберете Mitsubishi Electric за вашите климатични решения и се насладете на комфорт, съчетан с безпрецедентна ефективност и устойчивост.

 

Фирма "Термо и Вент" предлага продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатици Mitsubishi Electric в град Пловдив и региона! За поръчки и заявки за монтаж, офис гр. Пловдив, ул. Пещерско шосе № 53, или на посочените телефони 032 25 29 65 / 0878 160 393

 

Филтри
«1 2 3»
Страница 1 от 3
«1 2 3»

Специални продукти