Количка

0 артикула
Начало Инверторни климатици Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT25VGK Ninja

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT25VGK Ninja

Цена: 2,699.00лв.
 • Код:
  MSZ-FT25VGK
 • Тегло:
  44.000 кг

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT Ninja

Ninja е термопомпа, която не губи отоплителна мощност дори и при екстремно ниски външни температури!

Притежава фин и компактен дизайн, който се съчетава перфектно към всеки интериор!

Снабден с пречистващ филтър със сребърна йонизация!

Hyper Heating - мощният компресор и устойчивите на студ компоненти позволяват на климатика да осигури пълната си отоплителна мощност, дори и при температура от -15*С и гарантирана работа при екстремно ниски външни температури от -25*С!

Ninja е с вграден wi-fi модул, който Ви позволява да управлявате климатика по всяко време и от всяка точка!

Хиперинверторен Mitsubishi Electric MSZ-FT25VGK Ninja е подходящ за холни помещения, кухни, спални, детски стаи и офиси до 25 кв.м. / 65 куб.м.

忍者

Избери монтаж:
 • Технически характеристики:
 • Тип климатик:
  Хиперинверторен
 • За помещения /кв.м./:
  до 25 кв.м.
 • Мощност BTU:
  9 000 BTU
 • Енергиен клас охлаждане :
  А+++
 • Енергиен клас отопление:
  A++
 • Препоръчителен обем - охлаждане (куб. м.):
  65
 • Препоръчителен обем - отопление (куб. м.):
  65
 • Отдавана мощност (охлаждане) [kw]:
  0.80 / 2.50 / 3.50
 • Отдавана мощност (отопление) [kw]:
  0.90 / 3.20 / 6.20
 • Консумирана мощност (охлаждане) [kw]:
  0.58
 • Консумирана мощност (отопление) [kw]:
  0.76
 • SEER(Сезонна ефективност - охлаждане):
  8.60 - клас A+++
 • SСОР(Сезонна ефективност - отопление):
  4.60 - клас A++
 • Шум вътрешно тяло [dB] :
  19
 • Шум външно тяло [dB] :
  46
 • Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm):
  838 х 280 x 229
 • Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm):
  800 x 550 x 285
 • Тегло вътрешно тяло [кг]:
  10
 • Тегло външно тяло [кг]:
  34
 • Работен диапазон - охлаждане [*C]:
  -10 до + 46 °C
 • Работен диапазон - отопление [*C]:
  -25 до +24 °C
 • Хладилен агент:
  R-32
 • Произход:
  Тайланд
 • Гаранция:
  36 месеца

Има в наличност 10 броя

Брой: + -
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FT25VGK/MUZ-FT25VGHZ Ninja 9 000 BTU

 

Ninja е климатик, който не губи отоплителната си мощност дори и когато външните температури са екстремно ниски! Оригиналната технология вложена в Ninja, осигурява отлични характеристики в режим на отопление и впечатляващо добър работен диапазон на машината в екстремно ниски външни температури.

 

Климатиците от серия FT Ninja притежават фин и компактен дизайн, който позволява монтаж почти навсякъде във Вашето жилище и перфектно се съчетава към всеки интериор!

 

Ninja е снабден с пречистващ филтър със сребърна йонизация, който неутрализира бактерии, полени и алергени във въздуха!

 

Hyper Heating - мощният компресор и устойчивите на студ компоненти позволяват на климатика да осигури пълната си отоплителна мощност, дори и при температура от -15*С и гарантирана работа при екстремно ниски външни температури от -25*С!

 

Ninja е с вграден wi-fi модул, който Ви позволява да управлявате климатика по всяко време и от всяка точка!

 

 

Функции:

 

 Econo cool - функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

 Автоматично рестартиране - Изключително полезнафункция на климатиците Мицубиши. Тя позволява при прекъсванвъзстановяване на захранването, климатикът да се включва автоматично с предварително зададените настройки..

 Охлаждане при ниски температури - Интелигентното управление на климатиците Мицубиши от тази серия позволява те да работят в режим охладнае дори при отрицателни външни температури -15ºC или -25ºC. Силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори при такива външни температури.

 On/Off Таймер - Използвайки дистанционното управление на климатика, можете да определите часовете на включване и изключване

 Функция седмичен таймер - лесна настройка на желана температура, час навключване и изключване на климатика. Ограничете загубите на енергия използвайки таймера.

 Управление PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA - Климатикът е са съвместими с дистанционно управление тип PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA , което притежава множество функции за управление, включително и седмичен таймер.

 M-NET Свързване - Климатиците могат да се свържат със системен контролер MELANS (M-NET контролер).

 ACO - Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

 Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

 Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

 Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

 Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Режим на вертикално люлеене на ламелата Режим на вертикално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее от край до край така, че въздушния поток да достигне до всяка част на стаята. 

 Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

 Режим  i save - опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

 Автоматичен режим на вентилация - Настройка, която позволява на климатика да регулира силата на въздушния поток и силата на вентилатора на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

 Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

 DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор

 WiFi интерфейс - осигурява възможност за дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри.

 10 градуса - в процес на отпление, температурата може да се настрои да се увеличава постепенно от 1 до 10 градуса. 

 Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.

 R32 - Климатиците Мицубиши от тази серия използват екологичен хладилен агент R32.

 CE - Климатикът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и на околната среда.

Специални продукти