Количка

0 артикула

Категории

За нас

Добре дошли в "Термо и Вент" ЕООД - вашият надежден партньор за климатични решения в Пловдив и региона! Със над 15-годишен опит в продажбата, монтажа, обслужването, поддръжката и ремонта на климатична техника, ние сме изборът на тези, които ценят качеството и професионализма.

 

Предлагаме висококачествена климатична техника на водещите производители в бранша, включително MITSUBISHI ELECTRIC, FUJITSU, DAIKIN, TOSHIBA, GENERAL, MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES, PANASONIC, GREE и други. Нашите продукти са съобразени с най-новите технологии и гарантират най-доброто за вашето пространство.

 

Сервизната ни база и монтажните екипи са сертифицирани професионалисти с над 15 години стаж, готови да изпълнят всяко ваше изискване. Вярваме в персонализираното обслужване и цялостни консултации, гарантирайки ви най-доброто решение за климатизацията на вашият дом, офис, магазин или търговско помещение.

 

Отличаваме се с качество, чистота на изпълнение и коректно отношение към клиентите си. Всеки наш монтаж се извършва от специализирани техници с европейски сертификати за работа с флуорирани парникови газове.

 

Работим усилено, за да ви предложим най-доброто обслужване, отлични цени и бързи доставки. Вие заслужавате най-доброто - нека "Термо и Вент" бъде вашият първи избор!

 

За контакти и информация, посетете ни на адрес: гр. Пловдив, ул. Пещерско шосе №53, или се свържете с нас на телефон: 032 25 29 65 / 0878 160 393.

 

Специални продукти