Количка

0 артикула

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

Fujitsu

Fujitsu Климатици - Напредък, Комфорт и Ефективност

Открийте света на висококачествените климатични решения с климатици Fujitsu. Създадени да осигуряват оптимален комфорт и енергийна ефективност, климатиците на Fujitsu предлагат иновативни технологии, които гарантират чистота на въздуха и поддържат перфектна температура независимо от външните условия.

Характеристики:

Иновативна Инверторна Технология: Fujitsu използва напреднали инверторни компресори, които оптимизират работата и намаляват консумацията на енергия, като същевременно удължават живота на устройството.

Plasma Filter: Вградената плазмена филтрационна система ефективно премахва микроби, вируси и алергени, осигурявайки по-здравословен въздух в помещението.

Тиха Работа: Климатиците на Fujitsu са проектирани да работят тихо, което ги прави идеални за използване през нощта и в тихи работни пространства.

 

Умни Функции: Съвместимост с Wi-Fi и приложения за управление през смартфон, което ви позволява да контролирате вашите климатици от разстояние.

 

Енергийна Класификация: Всички модели са с висока енергийна ефективност, което намалява разходите за електроенергия и подпомага опазването на околната среда.

Модели и Опции:

Fujitsu предлага разнообразие от модели, които са подходящи за всички типове помещения - от малки жилищни пространства до големи офис сгради. Независимо дали търсите нещо компактно или система с висока мощност, Fujitsu има решение за вас.

Възползвайте се от комфорта и ефективността, които предлага Fujitsu, и изберете климатик, който наистина отговаря на вашите нужди. Проектирани с мисъл за потребителя и околната среда, климатиците на Fujitsu са вашата стъпка към по-удобен и здравословен начин на живот

36
продукти

Daikin

Климатици Daikin – Съвременни решения за вашия комфорт

Daikin представлява световен лидер в производството и разработката на климатични системи, които осигуряват превъзходен комфорт, енергийна ефективност и надеждност. С иновативни технологии, като инверторни компресори и интелигентни системи за управление, климатиците Daikin гарантират оптимална температура и качество на въздуха във вашето пространство по всяко време.

Характеристики:

Инверторна технология: Позволява на компресора да регулира своята скорост според нуждите на помещението, което води до икономия на енергия и поддържане на постоянна температура.

Чист въздух: Вградени филтрационни системи ефективно премахват праха, алергените и други замърсители, осигурявайки здравословна среда.

Тиха работа: Дизайнът на Daikin е фокусиран върху минимализиране на шума, което прави климатиците идеални за употреба през нощта и в тихи офис среди.

Умно управление: Можете лесно да контролирате вашите климатици от разстояние чрез мобилни приложения, което добавя допълнително удобство.

Приложения: Климатиците на Daikin са перфектни за всякакъв вид помещения – от малки апартаменти до големи офис сгради и търговски пространства. Независимо дали търсите решения за дома, офиса или промишлени нужди, Daikin предлага разнообразие от модели, които могат да отговорят на всяка нужда.

Защо Daikin? Изберете Daikin за вашите климатични решения и се насладете на идеалната комбинация от технологичен напредък и екологична съобразност. Стремежът към иновации и качество прави Daikin предпочитан избор за потребители и бизнеси на глобално ниво.

92
продукти

General

Fujitsu-General предлага широка гама от инверторни климатици с високо качество, надеждност и енергийна ефективност. Моделите на марката се вписват перфектно във всяко жилищно и професионално пространство. Открийте комфорт и надеждност със системите за отопление и охлаждане, които ви осигуряват уникално преживяване през цялата година."

38
продукти

Mitsubishi Electric

Климатици Mitsubishi Electric – Надеждност, Комфорт и Иновация на Ваше Разположение

Mitsubishi Electric е световно признат лидер в областта на климатичните системи, предлагайки продукти, които се отличават с върхова ефективност, надеждност и иновативни технологии. Климатиците Mitsubishi Electric са проектирани да осигурят максимален комфорт при минимална консумация на енергия, което ги прави идеален избор за всеки дом или офис.

Основни Характеристики:

Инверторна технология: Усъвършенстваните инверторни системи позволяват прецизно контролиране на температурата, като по този начин намаляват консумацията на енергия и увеличават ефективността.

Тиха работа: Климатиците на Mitsubishi Electric са известни със своята почти безшумна работа, което ги прави идеални за използване в спални и работни пространства.

Филтриране на въздуха: Вградените въздушни филтри ефективно премахват алергени, вируси и замърсители, предоставяйки здравословна среда за дишане.

Устойчивост и дълготрайност: Продуктите на Mitsubishi Electric са проектирани да издържат, осигурявайки дългогодишна надеждност и минимална необходимост от поддръжка.

Умни функции: Съвместимост със смарт устройства и дистанционно управление чрез мобилни приложения, предоставяйки лесен достъп и контрол на вашата климатична система отвсякъде.

Приложения:

Mitsubishi Electric предлага разнообразие от модели, подходящи за различни приложения, от малки жилищни пространства до големи офис сгради и търговски площи. Независимо от нуждите и размера на пространството, можете да разчитате на Mitsubishi Electric за оптимално климатично решение.

Защо Mitsubishi Electric?

Изборът на Mitsubishi Electric за вашите климатични нужди гарантира високо качество, екологична отговорност и технологична иновация. Насладете се на перфектен комфорт и мир в ума, знаейки, че сте избрали една от най-надеждните и уважавани марки в индустрията.

79
продукти

Toshiba

Климатици Toshiba – Иновации за Вашия Комфорт

Toshiba е световно признат лидер в областта на климатичните технологии, предлагайки високоефективни решения, които комбинират иновации, енергийна ефективност и надеждност. С дългогодишен опит в разработката на климатични системи, Toshiba осигурява идеалната среда във вашия дом или офис с минимално въздействие върху околната среда.

Основни Характеристики:

Инверторна Технология: Климатиците на Toshiba използват напреднала инверторна технология за оптимизиране на енергийното потребление и подобряване на комфорта.

Филтрация на Въздуха: Високоефективните филтри пречистват въздуха от алергени и замърсители, като осигуряват здравословна среда за вас и вашето семейство.

Еко-режим: Енергоспестяващите режими на Toshiba намаляват потреблението на енергия и спомагат за намаляване на вашия енергиен отпечатък.

Тиха Работа: Климатиците на Toshiba са проектирани да работят тихо, което ги прави идеални за употреба през нощта или в офис среда.

Умно Управление: Съвместимост със смарт устройства позволява лесно управление на вашите климатични системи отвсякъде и по всяко време.

Приложения:

Благодарение на широката гама от модели и мощности, климатиците на Toshiba са подходящи за всеки тип помещения – от малки апартаменти до големи търговски площи. Технологичните иновации на Toshiba предлагат решения, които удовлетворяват както домашните, така и бизнес потребностите.

Защо Toshiba?

Изборът на климатична система от Toshiba ви гарантира достъп до най-новите технологични иновации и увереността, че използвате продукт, който е съобразен със съвременните екологични стандарти. Вложете в комфорт и качество с климатиците Toshiba и почувствайте разликата във всяко помещение.

 

44
продукти

Mitsubishi Heavy Industries

Mitsubishi Heavy Industries: Надеждност и Иновации във Всяко Пространство

История и Представяне: Mitsubishi Heavy Industries е глобален лидер в инженерните решения и технологии, известен със своето отлично качество и иновационен подход. С над 100-годишен опит в индустрията, марката е синоним на надеждност, издръжливост и висока ефективност. Продуктите на Mitsubishi Heavy Industries предлагат решения за отопление, охлаждане и вентилация за всяко пространство, от домове и офиси до индустриални сгради и обществени обекти.

Технологии и Иновации: Митубиши Хеви Индъстрийс постоянно инвестира в научни изследвания и разработки, за да предложи най-новите технологични иновации в своите продукти. Инверторните системи на Mitsubishi Heavy Industries осигуряват прецизен контрол на климата и значително намаляват консумацията на енергия, което ги прави икономични и екологични. Технологии като двойният въздушен филтър и автоматичната регулация на влажността осигуряват висококачествен въздух и здравословна среда за вашето пространство.

Разнообразие от Продукти: Марката предлага широка гама от продукти, включително инверторни климатици за дома, комерсиални климатични системи, VRF системи и промишлени решения. Независимо от размера или изискванията на вашето пространство, Mitsubishi Heavy Industries предлага подходящо решение, което отговаря на вашите нужди.

Защо да Изберете Mitsubishi Heavy Industries: Изборът на климатични системи на Mitsubishi Heavy Industries гарантира високо качество, надеждност и ефективност. Със своите продукти, които се отличават с дълготрайност и иновативни технологии, Mitsubishi Heavy Industries предлага перфектното решение за вашето пространство.

Преимущества:

Надеждни и издръжливи продукти

Висока енергийна ефективност

Иновативни технологии за комфорт и качество на въздуха

Широка гама от продукти за всички видове пространства

Изберете Mitsubishi Heavy Industries и се насладете на комфорт, качество и иновации във вашето пространство!

27
продукти

Panasonic

Panasonic предлага надеждни и иновативни климатични системи, които осигуряват комфорт и ефективност. Продуктите на Panasonic се отличават с висока енергийна ефективност, напреднали технологии и удобни функции за контрол. Независимо дали сте в дома си, офиса или търговския си обект, климатиците на Panasonic са в перфектното съчетание на качество и иновация.

35
продукти

Gree

Gree е водещ производител на климатични системи, предлагащ широка гама от продукти за отопление, охлаждане и вентилация. Съчетавайки иновативни технологии с високо енергоефективни решения, Gree предоставя на клиентите си надеждни и ефективни продукти, които гарантират комфорт и качество. Независимо дали става въпрос за домашно или индустриално приложение, климатиците на Gree са проектирани да отговарят на всякакви нужди и изисквания.

38
продукти

Aux

Марката AUX предлага разнообразни и иновативни климатични системи, които са проектирани, за да отговорят на различните нужди на клиентите. Със своята широка гама от продукти, AUX предлага инверторни климатици, мултисплит системи и преносими климатични уреди, които са енергийно ефективни и надеждни. С иновативни функции като WiFi управление, интелигентни сензори за температура и влажност, AUX осигурява комфорт и удобство в дома или офиса. Независимо дали търсите климатично решение за отопление, охлаждане или вентилация, марката AUX предлага качествени продукти, които отговарят на вашия стил и предоставят перфектната атмосфера за всяко пространство.

12
продукти
9
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти
0
продукти

Carrier

Климатични Системи Carrier – Иновации, Които Променят Вашия Свят

Открийте света на климатичните системи Carrier, водещ производител с дългогодишна история в предоставянето на високоефективни климатични решения. Климатиците Carrier са синоним на иновация, надеждност и издръжливост, като предлагат оптимално управление на вътрешния климат и комфорт.

Специализирайки се в разработката на технологии, които улесняват живота и намаляват енергийните разходи, Carrier предоставя широка гама климатични системи, които отговарят на разнообразните нужди на потребителите. Независимо дали търсите решение за жилище, търговско пространство или промишлено приложение, климатиците Carrier гарантират висока производителност и икономичност.

Изберете климатичните системи Carrier за вашите нужди и се насладете на перфектен климат, докато спестявате енергия и защитавате околната среда.

14
продукти

Специални продукти