Количка

0 артикула
Начало Инверторни климатици Климатици DAIKIN Инверторен климатик DAIKIN FTXA50BT Blackwood Stylish

Инверторен климатик DAIKIN FTXA50BT Blackwood Stylish

Цена: 5,770.00лв.
 • Код:
  FTXA50BT
 • Тегло:
  59.000 кг

Инверторен климатик от серията Blackwood Stylish на Daikin предоставя най-високата енергийна ефективност в цялата продуктова гама. Енергиен клас А++/А++ както в отопление така и за охлаждане.

Stylish осигурява възможно най-чистият въздух, благодарение на три различни системи за пречистване: Flash streamer - разгражда бактерии, алергени, вируси и неприятни миризми! Сребърен пречистващ филтър и филтър от титаниев апатит.

Сензор "Мрежово око" - стреми се да не позволява температурни разлики, като оптимизира температурата в помещението.

Вграден Wi-Fi контролер - позволява да контролирате климатика от разстояние чрез смартфон или таблет.

Инверторен климатик Daikin FTXA50BT Blackwood Stylish е подходящ за големи холни помещения, трапезарии, офиси и помещения до 40 кв.м. / 110 куб.м.

Избери монтаж:
 • Технически характеристики:
 • Тип климатик:
  Инверторен
 • За помещения /кв.м./:
  до 40 кв.м.
 • Мощност BTU:
  18 000 BTU
 • Енергиен клас охлаждане :
  А++
 • Енергиен клас отопление:
  A++
 • Препоръчителен обем - охлаждане (куб. м.):
  110
 • Препоръчителен обем - отопление (куб. м.):
  100
 • Отдавана мощност (охлаждане) [kw]:
  1.70 / 5.00 / 5.30
 • Отдавана мощност (отопление) [kw]:
  1.70 / 5.80 / 6.50
 • Консумирана мощност (охлаждане) [kw]:
  1.36
 • Консумирана мощност (отопление) [kw]:
  1.45
 • SEER(Сезонна ефективност - охлаждане):
  7.33 - клас А++
 • SСОР(Сезонна ефективност - отопление):
  4.60 - клас А++
 • Шум вътрешно тяло [dB] :
  24
 • Шум външно тяло [dB] :
  48
 • Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm):
  798 x 295 x 189
 • Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm):
  825 x 735 x 300
 • Тегло вътрешно тяло [кг]:
  12
 • Тегло външно тяло [кг]:
  47
 • Работен диапазон - охлаждане [*C]:
  -10 до + 46 °C
 • Работен диапазон - отопление [*C]:
  -15 до +18 °C
 • Хладилен агент:
  R-32
 • Произход:
  Чехия
 • Гаранция:
  36 месеца

Има в наличност 10 броя

Брой: + -
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Инверторен климатик DAIKIN FTXA50BT/RXA50B9 BLACKWOOD STYLISH 18 000 BTU 

 

Инверторен климатик от серията Blackwood Stylish на Daikin се предлага в уникален дизайнерски цвят "черно дърво". Този цвят съчетава в себе си елегантност и красота, плюс топлото излъчване на черното дърво.

Моделът предоставя най-високата енергийна ефективност в цялата продуктова гама. Енергиен клас А++/А++ и в двата основни режима на работа - охлаждане и отопление.

Stylish осигурява възможно най-чистият въздух, което е благодарение на три различни системи за пречистване: Flash streamer - разгражда бактерии, вируси, алергени и неприятни миризми! Сребърен пречистващ филтър - потиска полени и акари на 99%! Филтър от титаниев апатит - улавя прахови частици и премахва неприятни миризми!

 

Сензор "Мрежово око" - стреми се да не допуска температурни разлики, като оптимизира температурата в помещението.

 

Вграден Wi-Fi контролер - позволява да контролирате климатика от разстояние чрез смартфон или таблет.

 

Награда от Японския институт по дизайн Good Desing Award 2017 за иновативен дизайн и функционалност!

 

 

Режим на висока мощност - Режимът на висока мощност ви позволява да достигнете максималната мощност на тялото с едно натискане на бутон, като не е нужно да се притеснявате за сметката си за електричество, в случай че забравите тялото включено. Тази функция ви позволява да охлаждате или загрявате дадено помещение за възможно най-кратко време, като след 20 минути тялото автоматично преминава към нормална работа, предотвратявайки загубите на енергия.

Икономичен режим - Икономичният режим ви позволява да ограничите максималното потребление на енергия на климатика с едно натискане на бутон, в случай, че имате проблеми с често изключване на прекъсвачите , когато други уреди работят едновременно.

Комфортен въздушен поток - Режимът на комфортен въздушен поток автоматично регулира посоката на въздушния поток, за да постигне най-комфортното разпределение на температурата на въздуха в помещението, като същевременно избягва директния въздушен поток към хората.

3-измерен въздушен поток - Телата, оборудвани с 3-измерен въздушен поток, имат възможност да насочват въздушния поток не само нагоре или надолу, но също наляво или надясно - по желание на потребителите или автоматично. Така се постига перфектно разпределение на въздуха към свички краища на помещението.

Интелигентно око за няколко зони - Телата, оборудвани с интелигентното око за няколко зони имат възможността (освен всички предимства на обичайното интелигентно око) да насочват автоматично въздушния поток встрани от откритите лица, чрез което се избягва дискомфорта от директното насочване на въздуха към човек. Интелигентното око е страхотна функция за пестене на енергия, то засича когато хората напуснат помещението, но оставят климатика включен, и ако в рамките на 20 минути никой не се върне в стаята, тялото автоматично преминава в енергоспестяващ режим.

Режим сън - Осигурява безшумна работа на вътрешното тяло, като запазва ефективността и осигурява пълен комфорт по време на сън или почивка. Прецизно контролира температурата в помещението в съответствие с човешкият цикъл на съня , подобрявайки дълбочината на съня.

Безшумна работа (вътрешно / външно тяло) - Някои от нашите вътрешни тела могат да постигнат изключително ниски нива на шум, дори до 19 dBA, равносилно на едва доловим шум от листа, носени от вятъра, което позволява те да бъдат включени и по време на сън. Някои външни тела също могат да работят безшумно, което може да бъде много полезно в гъсто населени жилищни райони или жилищни блокове, където телата няма да нарушават спокойствието на съседите дори през нощта.

Седмичен таймер - Позволява ви да програмирате, кога да се включи или изключи климатика през всеки един ден от седмицата.

Дневен таймер - 24 часовият таймер ви дава свобода на управление. Тази функция ви предоставя възможност да включвате и изключвате климатика точно когато желаете в рамките на 24ч.

Онлайн управление - Телата с възможност за онлайн управление могат да бъдат управлявани от всяко място, по всяко време, само от мобилния ви телефон или от таблета ви. Функционалността изисква допълнително приложение и трябва да има локална мрежа, към която да бъде свързано тялото.

 Flash streamer  - Чрез използване на електрони за задействане на химични реакции с въздушните молекули, Flash Streamer разгражда плесени и вируси, като ви осигурява перфектен въздух без алергени.

 Обезмирисяващ филтър от титаниев апатит - Премахва праховите частици и улавя миризмите, като например на цигари и домашни любимци. Също така улавя и деактивира вредните органични химически вещества, за да гарантира, че се наслаждавате на чист въздух.

Мулти-сплит приложение - Това тяло може да се използва свързано към външно тяло тип мулти-сплит. Мулти-сплит приложенията позволяват климатизация на няколко стаи чрез едно външно тяло, което ви осигурява предимството на по-опростен и по-елегантен монтаж с по-малко изисквания за място отвън. Външните тела тип мулти-сплит могат да обслужват от 2 до 5 вътрешни тела, а със системата „Супер мулти плюс“ могат да се обслужват до 9 вътрешни тела.

Специални продукти