Количка

0 артикула
Начало Хиперинверторни Климатици Хиперинверторни MITSUBISHI ELECTRIC Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE

Цена: 3,149.00лв.
 • Код:
  MSZ-FH35VE
 • Тегло:
  50.500 кг

Технологията, която е внедрена в моделите FH на Mitsubishi Electric комбинира в себе си естетически продуктов дизайн плюс максимална енергийна ефективност!

Моделите FH се отличават с най-висок енергиен клас А+++/A+++ за охлаждане и отопление, в комбинация от високотехнологични екстри и изключително тиха работа! 

Притежават функция температурен контрол “3D i-see сензор“, която триизмерно сканира 752 различни точки в помещението и се стреми да не допуска температурни разлики. Също така улавя човешкото присъствие и регулира въздушния поток спрямо местоположението на хората.

Снабдени са с “Plasma Quad” филтър, който неутрализира до 99% от съдържанието на вируси, бактерии и алергени от въздуха.

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE е подходящ за големи холни помещения, трапезарии, офиси и помещения до 35 кв.м. / 90 куб.м.

Избери монтаж:
 • Технически характеристики:
 • Тип климатик:
  Хиперинверторен
 • За помещения /кв.м./:
  до 35 кв.м.
 • Мощност BTU:
  12 000 BTU
 • Енергиен клас охлаждане :
  А+++
 • Енергиен клас отопление:
  A+++
 • Препоръчителен обем - охлаждане (куб. м.):
  90
 • Препоръчителен обем - отопление (куб. м.):
  85
 • Отдавана мощност (охлаждане) [kw]:
  0.80 / 3.50 / 4.00
 • Отдавана мощност (отопление) [kw]:
  1.00 / 4.00 / 6.30
 • Консумирана мощност (охлаждане) [kw]:
  0.82
 • Консумирана мощност (отопление) [kw]:
  0.80
 • SEER(Сезонна ефективност - охлаждане):
  8.90 - клас A+++
 • SСОР(Сезонна ефективност - отопление):
  5.10 - клас A+++
 • Шум вътрешно тяло [dB] :
  21
 • Шум външно тяло [dB] :
  49
 • Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm):
  925 х 305 x 234
 • Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm):
  800 x 550 x 285
 • Тегло вътрешно тяло [кг]:
  13.50
 • Тегло външно тяло [кг]:
  37
 • Работен диапазон - охлаждане [*C]:
  -10 до + 46 °C
 • Работен диапазон - отопление [*C]:
  -15 до +24 °C
 • Хладилен агент:
  R-410A
 • Произход:
  Тайланд
 • Гаранция:
  36 месеца

Има в наличност 10 броя

Брой: + -
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE/MUZ-FH35VE 12 000 BTU

 

Моделите FH се отличават с най-високият ененергиен клас за охлаждане и отопление А+++/А+++. Снабдени са с множество високотехнологични екстри, който допринасят за чистотата на въздуха в помещението, а също така подпомагат и за вашия максимален комфорт. Изключително тихата им работа е още един добавен плюс за тези модели климатици. 

 

Притежават функция температурен контрол “3D i-see сензор“, която триизмерно сканира 752 различни точки в помещението и се стреми да не допуска температурни разлики в различните му части. Също така може и да следи за човешко присъствие, като регулира въздушния поток спрямо местоположението на хората.

 

Снабдени са с “Plasma Quad” филтър, който неутрализира до 99% от съдържанието на бактерии, вируси и алергени от въздуха.

 

 

 PAM control - технология, която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението.По този начин се постигга ефективно използване на входящата мощност. Благодарение на PAM control, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.

 Econo cool - функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток, насочен към тялото, въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

 Автоматично рестартиране - Изключително полезнафункция на климатиците Мицубиши. Тя позволява при прекъсванвъзстановяване на захранването, климатикът да се включва автоматично с предварително зададените настройки..

 Охлаждане при ниски температури - Интелигентното управление на климатиците Мицубиши от тази серия позволява те да работят в режим охладнае дори при отрицателни външни температури -10ºC или -15ºC. Силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори при такива външни температури.

 On/Off Таймер - Използвайки дистанционното управление на климатика, можете да определите часовете на включване и изключване

 Функция седмичен таймер - лесна настройка на желана температура, час навключване и изключване на климатика. Ограничете загубите на енергия използвайки таймера.

 Управление PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA - Климатикът е са съвместими с дистанционно управление тип PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA , което притежава множество функции за управление, включително и седмичен таймер.

 Pure White - Вътрешното тяло на климатика е в чисто бял цвят, което го прави лесен за вписване във всеки интериор.

 MXZ свързване (мултисплит) - Възможно е свързване на върешното тяло на климатика към друго външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

 M-NET Свързване - Климатиците могат да се свържат със системен контролер MELANS (M-NET контролер) -

 ACO - Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

 Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

 Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

 Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

 Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Режим на вертикално люлеене на ламелата Режим на вертикално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее от край до край така, че въздушния поток да достигне до всяка част на стаята. 

 Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

 Natural Flow - За да създаде здравословен въздушен поток, най-важният аспект е потокът да се усеща естествен. Решението на Mitsubishi Electric за този проблем е Natural Flow, който е възможен благодарение на тази технология, която свободно и гъвкаво контролира въздушния поток.

 Joint Lap DC - уникалният мотор на Mitsubishi Electric, който в Япония се нарича Поки Поки мотор. Със своята висока плътност допринася за значително голяма ефективност.

 Наблюдение на температурата на определена площ -  Функцията работи въз основа на данните събрани от iSee сензора. Той от своя страна, контролира температурата в стаята по сектори и насочва въздушния поток към тези от тях, в които тя не съвпада със зададената на климатика стойност. Ако при охлаждане температурата в централната част на помещението се окаже по-висока, то към тази част на помещението се насочва по-голям въздушен поток. Това елиминира излишното отопление/охлаждане и допринася за по-икономична работа на климатика.

 Режим  i save - опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

 Автоматичен режим на вентилация - Настройка, която позволява на климатика да регулира силата на въздушния поток и силата на вентилатора на вътрешното тяло спрямо температурните условия в стаята.

 Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

 DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор

 WiFi интерфейс - осигурява възможност за дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри (изисква допълнител модул)

 Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.

 Plasma Quad филтър - климатикът е оборудван с филтър, който неутрализира до 99% съдъращите се във въздуха вируси, бактерии, алергени, мухъл, и прах. Това се постига чрез прилагане на високо напрежение в микроструктурата на филтъра, което създава биоплазмено поле.

 3D iSee сенозр - Благодарение на него, климатикът улавя човешкото присъствие или отсъствие в помещението. Интелигентната технология в използването на модела, предоставя възможността за локално регулиране на въздуха спрямо местоположението на хората в помещението. 

 DC Inverter  Инверторите на Mitsubishi Electric осигуряват оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всички режими на отопление и охлаждане е оптимална и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.

 Оребрени тръби - Топлообменниците на климатика използват високоефективни оребрени тръби. По този начин се увеличава площта за топлообмен.

 Двойна ламела - Двойната клапа разделя разпространяването на въздуха в различни посоки, за да може той да достигне едновременно до двама души застанали в противоположна посока.

 Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация- Блгодарение на този филтър, климатикът прихваща и неутрализира бактериите, полените и другите алергени във въздуха.

 Human Absence - Сензор отчита липсата на човек в помещението и превключва в режим на поддържане. 

 CE - Климатикът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и на околната среда.

Специални продукти