Количка

0 артикула
Начало Инверторни климатици Климатици MITSUBISHI ELECTRIC Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK Wifi

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK Wifi

Цена: 2,599.00лв.
 • Код:
  MSZ-AP50VGK
 • Тегло:
  50.500 кг

Климатик Mitsubishi Electric серия MSZ-AP съчетава множество предимства с многобройни допълнителни функции, увеличаващи комфорта!

Със своята ниска консумация на електроенергия и висока сезонна ефективност, клас А++ за охлаждане, и А++ на отопление, прави серията AP една от най-икономичните на пазара!

Изключително тихият режим на работа при климатиците на Mitsubishi Electric им донесе славата на едни от най - безшумните и осигуряващи пълен комфорт модели!

Благодарение на своите компактни размери, вътрешните тела се вписват хармонично в интериора на всяко помещение. 

Климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK е подходящ за големи холни помещения, трапезарии, търговски помещения и офиси до 50 кв.м. / 120 куб.м.

Избери монтаж:
 • Технически характеристики:
 • Тип климатик:
  Инверторен
 • За помещения /кв.м./:
  до 50 кв.м.
 • Мощност BTU:
  18 000 BTU
 • Енергиен клас охлаждане :
  А++
 • Енергиен клас отопление:
  A++
 • Препоръчителен обем - охлаждане (куб. м.):
  130
 • Препоръчителен обем - отопление (куб. м.):
  120
 • Отдавана мощност (охлаждане) [kw]:
  1.40 / 5.00 / 5.40
 • Отдавана мощност (отопление) [kw]:
  1.40 / 5.80 / 7.30
 • Консумирана мощност (охлаждане) [kw]:
  1.55
 • Консумирана мощност (отопление) [kw]:
  1.60
 • SEER(Сезонна ефективност - охлаждане):
  7.40 - клас A++
 • SСОР(Сезонна ефективност - отопление):
  4.70 - клас A++
 • Шум вътрешно тяло [dB] :
  28
 • Шум външно тяло [dB] :
  52
 • Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm):
  798 х 299 x 219
 • Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm):
  800 х 714 x 285
 • Тегло вътрешно тяло [кг]:
  11
 • Тегло външно тяло [кг]:
  40
 • Работен диапазон - охлаждане [*C]:
  -10 до + 46 °C
 • Работен диапазон - отопление [*C]:
  -15 до +24 °C
 • Хладилен агент:
  R-32
 • Произход:
  Турция
 • Гаранция:
  36 месеца

Има в наличност 10 броя

Брой: + -
Добави в желани

Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK/MUZ-AP50VG Wifi 18 000 BTU 

 

Стилен, дискретен, енергийноефективен! Със своята ниска консумация на електроенергия и висока сезонна ефективност, клас А++ за охлаждане, и А++ на отопление, прави серията AP една от най-икономичните на пазара! Идеални за климатизиране на помещения до 50 кв.м. Изключително тихият режим на работа при климатиците на Mitsubishi Electric им донесе славата на едни от най - безшумните и осигуряващи пълен комфорт модели. Подходящ за монтаж в големи холни помещения, трапезарии, търговски помещения и офиси, който са с ограничено пространство за монтаж. Благодарение на своите компактни размери, вътрешните тела позволяват монтаж и на места с ограничено място за такъв, като се вписват хармонично в интериора на всяко помещение. Патентованият въздушен отвод с възможност за двойно контролиране на посоката на въздушния поток гарантира, че изходящият темпериран въздух не създава усещане за течение в режим на охлаждане, и че е равномерно разпределен в помещението в режим на отопление. Насладете се на високо качество, интелигентни допълнения, тишина и комфорт от Mitsubishi Electric.

 

 

 Joint Lap DC - Уникалният мотор на Mitsubishi Electric, който в Япония се нарича Поки Поки мотор. Със своята висока плътност допринася за значително голяма ефективност.

 PAM control - Технология, която контролира синусоидалната форма на тока така, че да кореспондира с тази на напрежението. По този начин се постигга ефективно използване на входящата мощност. Благодарение на PAM control, 98% от консумираната мощност се използва ефективно.

 DC Мотор на вентилатора - Високоефективен DC мотор задвижва вентилатора на външното тяло. Ефикасността е много по-висока отколкото при еквивалентния AC мотор.

 DC Inverter Инверторите на Mitsubishi Electric осигуряват оптимален контрол на честотата на работа. Като резултат, мощността във всеки режим на работа, отопление или охлаждане е оптимална, и е постигнат максимален комфорт при минимална консумация на енергия.

 WiFi интерфейс - осигурява възможност за дистанционно управление на климатичната система с помощта на смартфони, таблети или преносими компютри (модулът е вграден серийно в климатиците от серия MSZ-AP).

 Автоматичен режим на вентилация - Настройка, която позволява на климатика да регулира силата на въздушния поток, и силата на вентилатора на вътрешното тяло, спрямо температурните условия в стаята.

 Econo cool - Функция за интелигентен температурен контрол, която регулира количеството на въздушния поток насочен към тялото въз основа на температурата на изходящия въздух. Температурната настройка може да бъде повишена с 2°C без никаква загуба на комфорт, следователно осъществявайки повишаване на енергийната ефективност с 20%.

 Автоматично рестартиране - Изключително полезна функция на климатиците Мицубиши. Тя позволява при прекъсване на захранването, климатикът да се включи автоматично с предварително зададените настройки, когато захранването се възтанови.

 Охлаждане при ниски температури - Интелигентното управление на климатиците Мицубиши от тази серия, позволява те да работят в режим охлаждане дори при отрицателни външни температури от -10ºC. Силата на вентилиране на външното тяло осигурява оптимално представяне, дори при такива външни температури.

 ACO - Климатикът автоматично преминава от режим на отопление към режим на охлаждане и обратно, за да поддържа желаната температура.

 Режим на хоризонтално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее нагоре-надолу, гарантирайки оптимално разпределение на въздуха в помещението.

Режим на вертикално люлеене на ламелата Режим на вертикално люлеене на ламелата - В този режим ламелата на климатика се люлее от край до край, така че въздушния поток да достигне до всяка част на стаята. 

 Автоматично затваряне на ламелата - Ламелата на климатика се затваря автоматично, когато тялото не е в работен режим, придавайки естетичен външен вид.

 Нощен режим - Активира се чрез дистанционното управление на климатика, като променя следните настройки: намалява яркостта на индикатора, звукът от устройството се изклюва, звукът от външното тяло се намаля.

 10 градуса - В процес на отпление, температурата може да се настрои да се увеличава постепенно от 1 до 10 градуса. 

 Режим  i save - Опростена функция, която възвръща предишната температурна настройка на климатика с натискане само на един бутон на дистанционното. Натиснете същия бутон два пъти повторно, за да се върнете веднага на предишната настройка. Тази функция допринася за комфортна и пестелива употреба като намалява излишния разход на електроенергия, когато например напускате стаята или по време на сън.

 Самодиагностика - Кодове за проверка се изписват на екрана на дистанционното управление или индикатора за работа, за да информират потребителя за възникнали неизправности.

 Функция за съхранение на грешките - Тази функция позволява информацията за грешки, възникнали по време на работен режим на климатика, да се записва и съхранява.

 Функция седмичен таймер - Лесна настройка на желана температура и часът на включване и изключване на климатика. Ограничете загубите на енергия като използвате таймера, за да предотвратите излишната работа на климатика, в случай, че забравите да го изключите.

 On/Off Таймер - Използвайки дистанционното управление на климатика, можете да определите часовете на включване и изключване.

 Филтър за пречистване на въздуха със сребърна йонизация - Блгодарение на този филтър, климатикът прихваща и неутрализира бактериите, полените и другите алергени във въздуха.

 Пречистващ филтър - Филтърът има голяма улавяща повърхност и ароматизира циркулиращия въздух.

 Natural White - Вътрешното тяло на климатика е в естествено бял цвят. Така климатика предава усещане за чистота, и може лесно да се комбинира с всеки интериор. 

 Управление PAR-33MAA/ PAC-YT52CRA - Климатиците са съвместими с дистанционно управление тип PAR-32MAA или PAC-YT52CRA, което притежава множество функции за управление.

Централизирано включване/изключване - Климатиците Mitsubishi от тази серия могат да бъдат свързани към централизирана система за управление MAC-821SC-E, чрез която могат паралено да бъдат контролирани до 8 вътрешни тела (функци - включено/изключено).

 MXZ свързване (мултисплит) - Възможно е свързване на вътрешното тяло на климатика към друго външно тяло от серията MXZ (мултисплит система).

 M-NET Свързване - Климатиците могат да се свържат със системен контролер MELANS (M-NET контролер). 

 Системно управление на група климатици - Едно дистанционно е в състояние да управлява режима на работа на до 16 охладителни системи.

 Свързване с конуси - Възможно е свързване към охлаждащите тръбопроводи чрез конуси.

 Оребрени тръби - Топлообменниците на климатика използват високоефективни оребрени тръби. По този начин се увеличава площта за топлообмен.

 R32 - Климатиците Мицубиши от тази серия използват екологичен хладилен агент R32.

 Cleaning-free Pipe Reuse - Позволява ползване на същите тръби, както и лесно подменяне на климатични инсталации, ползващи R22 или R410 хладилен агент.

 CE - Климатикът отговаря на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето, и околната среда!